top of page
  • Yazarın fotoğrafıdahili4

GSM'li Pompa Kontrol Sistemleri

Güncelleme tarihi: 21 Ağu 2023

Bağlantılı ve akıllı cihazların yaygınlaşmasıyla birlikte endüstriyel sektörlerde de yeni nesil kontrol sistemleri ortaya çıkmaktadır. Bu sistemler, uzaktan izleme ve kontrol imkanı sağlayarak verimliliği artırmakta ve operasyonları kolaylaştırmaktadır. GSM li pompa kontrol sistemleri de bu teknolojik gelişmelerden biridir. Bu sistemler, su pompalarının uzaktan izlenmesi ve kontrol edilmesi için GSM ağı üzerinden iletişim kurarlar.

Pontula GSM li pompa kontrol sistemleri, su pompalarının çalışma durumunu izlemek, verileri toplamak ve uzaktan kontrol etmek için kullanılan bir sistemdir. Bu sistemler, pompa istasyonundaki sensörler aracılığıyla pompaların durum verileri sürekli olarak ölçerler. Bu veriler, sistem üzerinden bir merkezi kontrol ünitesine gönderilir. Merkezi kontrol ünitesi, kullanıcıya mobil cihazı üzerinden erişim sağlayarak pompaların durumunu izleyebilir aynı zamanda kullanıcı da mobil cihazı üzerinden sisteme ulaşıp pompa durumunu, kaç saat çalıştığını öğrenebilir ve kaç saat çalışması gerektiğini ayarlayabilir, pompasını uzaktan açıp kapatabilir. Sistem elektrik kesintilerini mobil cihazınıza SMS bildirimiyle size haber verir. Böylece kullanıcının pompayı kontrol etmek için sürekli serasına, tarlasına gitmesine gerek kalmaz yakıttan, sudan, elektrikten ve ona ayıracağı zamandan tasarruf eder.

Kullanıcılar, herhangi bir coğrafi konumdan pompaların durumunu takip edebilir ve istedikleri zaman kontrol edebilirler, kullanıcılara gereken tek şey kullandıkları mobil cihazlar yani telefonlarıdır. Bu, verimliliği artırır ve hızlı müdahale imkanı sağlar. Pontula GSM li pompa kontrol sistemleri, su pompalarının uzaktan izlenmesi ve kontrol edilmesini sağlayarak operasyonel verimliliği artıran bir teknolojidir. Bu sistemler, farklı uygulama alanlarında kullanılarak su yönetimi, tarım, sanayi ve benzeri sektörlerde önemli bir role sahiptir.



28 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page